Snapback concept

Bij Moodzi denken we graag out-of-the box. Vandaar dat onze snapbacks erop gericht zijn om zo veelzijdig mogelijk te zijn. Hoe bereiken we dit? Het concept is heel eenvoudig: via een uiterst stijlvolle velcro is er de kans om de tekst te veranderen van de snapback. Op deze manier kan met een enkele pet, het effect van meerdere petten gecreëerd worden. Veel petten voor de prijs van 1. Dit is niet alles. Bovendien is het ook mogelijk de snapback te dragen zonder tekst op. De stijlvolle M van Moodzi behoeft niet per se tekst. Aan u de keuze.

 

Om alles een beetje overzichtelijker te houden, werken we met verschillende pakketten. Elk pakket bevat een pet, aangevuld met enkele teksten die op de pet kunnen geplaatst worden. Teksten kunnen ook apart aangekocht worden, als u reeds in het bezit bent van een snapback. Happy combining!

 

Het principe wordt duidelijk op bovenstaande foto’s: 1 pet met verschillende mogelijkheden qua tekst. Dit is ons luxury pack en is hier te verkrijgen. Is het dan niet zichtbaar dat de pet gebruik maakt van velcro? Nee, geen zorgen. De snapback blijft er uitermate stijlvol uitzien. Kijk maar naar de volgende foto’s als u ons niet gelooft.

 

Moodzi Snapback Blasé
Moodzi Snapback Blasé
Moodzi Snapback Blasé
Moodzi Snapback Blasé

 

 

Overtuigd? Kies dan nu het pakket, dat het beste bij u past! Veel shopplezier! Neem ook gerust eens een kijkje op ons Instagram account om mooie combinaties te bewonderen.

 

Om af te sluiten, kort een lijstje met de beschikbare pakketten: